Det var en gång...

Det var en gång en flicka. Hon var ute på äventyr.
Solen sken och värmde hennes rosiga kinder där hon stod en onsdagsförmiddag i mars.
Helt plötsligt öppnas grannes dörr och ut kommer en pojke. De hejar artigt på varandra och sen blir de stående i 40 minuter. De talar med varandra om allt mellan himel och jord och till slut kommer de fram till att samla ihop sitt pick och pack och även två vänner till för att åka lite snowboard och skidor då de trots allt befann sig i Åre!

Flickan kände direkt... " Det här är den bästa dagen i mitt liv "!

En helg i mars.

Helgen har varit blandad av olika händelser. Till exempel jobb.


Lördagskvällen spenderades med min bästa Nadia, med pizza och hyrd film. Vi hann till och med att både äta upp pizzan, en godispåse var OCH averka filmen innan Melodifestivalen trog igång. Vad ska jag säga. Det är ett tragiskt program. Jag vill inte se det, men efter som att det bara finns 1:an 2:an och 4:an att välja mellan hemma hos Nadi, så tittar man bara på vad som erbjuds helt enkelt, vare sig man tycker att det är bra eller inte.. Jag tycke INTE att det var bra :P och att Carolina AFUGGLAS gick vidare måste ha varit fel i mekaninken.. sms-rösterna måste ha hakat upp sig.. eller bara hon?! herre gud.Sen fick vi tillökning med en Frida som delade kvällen tillsammans med oss! <3
Jag somnade vid midnatt, men den kvinnan fastnade i sin stickning till klockn 2.. vanten blev dock inte klar.


Idag fick jag inte jobba, men istället utmanade jag migsjälv och skulle se hur envis jag var. Jag klarade att jogga hela vägen från min dörr i Hässelby- till Vällingby OCH tillbaka utan att stanna! Jag imponerade på mig själv må jag säga. Sen efter en välbehövd dusch tittade jag i princip hela dagen på tv. Skönt faktiskt. Nu är det Så Ska Det Låta repris. Kul  =)  De är duktiga. Martin Stenmark är nästan lika duktig som jag ;)

 Nu är det dags att dra iväg om några minuter. Ska faktiskt ta vara på söndagkvällen också. Till Vapiano och möta min kära Nadia. Ta ett glas vin och sen vidare och titta på inspelningen av det nya programmet "Grillad". Ska bli kul att se vad det är för spännande.Trevlig sistakväll på denna helg! Och grattis på internationellakvinnodagen!

+ 2,3

Nu är det slask och lera. PÅ dagen sken solen. Men nu är det mörk ute. Inte så konstigt efter som att klockan är efter midnatt. Jag är väl dum som sitter uppe då jag faktiskt är jätte trött. Men När man för en gång skull inte ska upp tidigt imorgon, så spelar det ju ingen roll. I detta läge brukar jag tänka på en kvinna som blev intervjuad på hennes 120e födelsedag.. " Vad är knepet för att bli så här gammal?" - " Jag sover varannan natt!" Det är ju rätt sjyst att ha i åtanke när det bara blev två timmars sömn en lördagsnatt.. ehum. Det ska kännas att man lever lite då och då.


Nu är det dystra tider. Både i världen och på jobbet. Först får man glada besked om att få en fast tjänst, men dagen efter får man också veta att man antagligen kommer att bli omplacerad. Tänk så hamnar jag ute i Kista? Farsta? Får besked på måndag. Oron kompenserades ikväll med brödbak och puchrullar med min bästa Nadia!


imorgon ska jag ta tag i alla saker som man bara skjuter på helatiden. Man skriver bara en massa "att göra" listor, men när man har tre listor som påminner mig om att kolla på det första "att göra listan" är det dags att slopa uttrycket Manjana och faktiskt få ur ändan ur vagnen och börja bocka av alla saker... men jag börjar när jag vaknar iaf ;P


Idag var det en gubbe som snattade ett par solglasögon och ett par hanskar. Vi tog han den tjyven!! Hur har folk hjärta att göra sånt? jag förstår inte det.


MEN idag åt jag lunch med min blivande man. Han vet bara inte om det själv. Varken att han åt lunch med mig eller att han är min blivande man, MEN han är Ola Svensson.. jajjamensan. Idol-Ola.... " Do you feel, like I feel, NATALIE NATALIE!?!?" Han satt vid min sida på Vapiano. Nästa  gång ska jag fria. Eller kanske iaf prata med honom vore en bra
början :PNej nu blir det för mycket trams. Nu ska jag sova tills jag vaknar.
God natt och kram till alla som känner att det skulle sitta fint just Nu =)

Ett vikariat!

Då har man i alla fall lyckats jobba sig upp till en vikariat tjänst :D det är fantastiskt kul. Oj vad glad jag blir.
Det var värt att lämna tvätten halvblöt i en hög hemma, för att komma till jobbet och få detta erbjudande.. Men detta blev iaf konsikvenserna av tvättstugemorgonen..Idag plockade jag fram min kärlek. Jag behöver mer musik i mitt liv. Efter gårdagens kväll med karaoke på 'After Choir' så insåg jag att det faktiskt var ett tag sen som jag spelade en egen trudilutt. Det är också dags att skapa lite nytt. Det får bli nattens projekt. Nattetid är den bästa tiden att skapa. Allt möjligt. Musik, bakverk, modern konst eller varför inte en danskorriografi?!


Dags att gå till sista lektionen av gympajobbet. Tjoho.

RSS 2.0