Minisemester i Falun

Det stod i mitt horoskop, onsdagden den 10e "Hoppa på tåget" Då gjorde jag det. Tre timmar och 44a minuter senare befann jag mig i Falun. Familjen blev glad!I torsdags var det avslutning på min gamla skola och jag svängde dit för att titta på avslutningscabarén. Inte sämre än att man lagom blir lite avundsjuk.. Jag lyckas också glömma mitt paraply någonstans, så det var bara att börja trava hem i regnet. Det tog ca 40 minuter. Men hemkomsten firade jag med lite lunch! Precis när kaffekokaren är laddad och jag ska trycka på ON-knappen ringer min gamla sonyericsson telefon i fickan. Jag hör till min stora glädje att det är min kära vän Frida som vill träffa mig. Jag struntar i kaffet och travar ner på stan.
Vi hamnar efter nån timme i Kålgårn med en liter jordgubbar =) Men när stjärtarna börjar bli lite mer kalla än vad som är bekvämt, går vi vidare till Fridas hem och värmer oss med en kopp te.

Mamma ringer och det är dags för middag, pankaka! Det är ju torsdag :DVi sov och sen sen var det Fredag.
Jag tog tag i min storasyster-roll och tittade på lillebrors skolavslutning och bjöd därefter på en glass på gamla hederliga Café vi 3.. Mys pys.
Sen mötte jag mamma och Gustaf nere på stan bland alla nyblivna studenter. Som tur varhade gud hittat en näsduk just då tror jag, för det var lite uppehåll!
Sen hamnade jag med mina glamla lärare på Harrys med en öl och en nachotallrik.Lördag. Dagen innan vilodagen. Vaknade med bankande huvudvärk. Men förljde trots allt med på en liten bilutflykt till Gagnef kvar i pyamasen. Stannade på en kaffe och bulle på nått värdshus men för min del blev det bara en kaffe.. (ok.. Katarina tackar Nej till en kanelbulle, hon måste vara sjuk).

Jag skjuttsar ut päronen på lite lunch och grillning. Själv förbereder jag mig och lite mat till kvällens knytis hemma hos Mia :D
Det var myyyycket trevligt och mycket gott, men sen blev jag magsjuk och fick gå hem =(Nu är det söndag och regn. Jag måt fortfarande inte 100% men va fasen.. det regnar ju bara i alla fall. Men lite trist är det ju efter som att jag skulle följt med till landet en sväng idag och sen träffat Kajsa.
Men det går ju flera tåg.

Nu är det dags för lite Simsons och FamilyGuy.

Hej hopp Gummiväder :P

RSS 2.0