Ännu en Hemma-Dag

• I helgen hann jag träffa många som jag ville hinna träffa innan jag far. Det var Pappa, som kom hit till Gävle för första gången sen vi flyttade hit :) Det blev en sen middag och vin in på småtimmarna. Eller kanske blev det midnatt?! ja, i vilket fall ganska sent eftersom vi skulle upp ganska tidigt på lördagen.
Vi packade ihop oss själva och blommorna i bilen och körde iväg väster ut. Sen norr ut. Slut destionation: Vikarbyn, eller som vi kallar det; Fikarbyn. Namnet får tala för sig själv ;)
Jag har påtat i trädgården med min farmor, och Micke har slipat träbitar i garaget med pappa och Bertil.... steriotypiskt kanske :P Det kanske inte spelar så stor roll när man faktiskt får välja själv vad man tycker är kul och vill göra.
Självklart hade jag med min kamera för att dokumentera den vakra miljön vid siljan, men kom jag ihåg att ta fram den då? NEJ såklart inte. Vi fikade helatiden istället.. klart man blir distraherad ;P
Södagen bjöd på fika först på Engelbrekt (en ångbåt i Leksand) sen i Engelsfors (landstället mellan Falun och Hofors). Där fick jag krama om både min mor, Gustaf och Margit! vilken lyckad helg :)
Söndagkvällen avslutades på ica maxi i Gävle 40 minuter innan stängning. Vi missade lite saker.. men så kan det gå.
Jag samlade ihop lite rester från helgen. Hemgjorda köttbullar från farmor och potatis från mamma. Nu ska jag strax gå och göra lite potatismos :) •

Dagarna räknas ner!

Det är inte så allvarligt som det låter..
men faktum är att det nu inte är många dagar kvar tills att jag reser tillbaka till USA, Californien, det stora landet i väst! Det kommer bli en fantastisk sommar :) jag undrar hur mycket som är förändrat?! jag själv är ju tre år äldre med mer erfarenheter i bagaget. Jag tror att jag kommer tycka lika mycket om det denna gång.
Idag är en sån där dag när ingenting riktigt blir som man tänkt sig.. Jag vaknade jätte trött, blev lite för sen frukost.. så då bliv lunchen sen.. typiskt.
Jag tänkte gå på friskis idag efter som att onsdagspasset är mitt favorit-pass! En gubbe som har jätte bra låtar och är väldigt opretentiös i sitt sätt att leda och hoppa runt. Bra mycket bra! Det blir liksom lite roligare så.. MEN jag kom aldrig iväg. Jag valde att spela piano, hemma, ensam, i mjukisbyxor. Efter som att det blev en sen frukost satte jag mig på cykeln vid lunchtid. Tog en omväg till stan tack vara det underbara vädret! visserligen motvind, men det har jag klarat mig genom förr. Gjorde ett litet ärende på Expert. Cyklade i medvind till affären. Jag tror att jag glömde köpa en massa saker.. men fil kom jag ihåg!
Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Tänkte passa på att göra lite elefonärenden, men jag vill inte sitta i en telefonkö med 16 andra i kö före mig. Det kostar en massa extra små kronor. Jag ringer imorgon istället :P
Snart hoppar jag på cykeln igen. Det är fint väder i Gävle idag, och jag ska gå på min näst sista Rita&Gestalta-lektion :)

Skolan är slut

Ja tänk, nu är det redan vår och jag är i princip klar med skolan för den här terminen. Det är bara 2 lektioner kvar, med de räknar jag inte för att bara sitta och måla räknar jag inte till "skola" även fast det är det.. ja ja..
Nu skulle jag nästan säga att jag är ledig. Ledighet innebär att planera in en massa saker. Sånt jag borde lära mig att inte inte göra, men det är ju så svårt!
Idag blir det tvättstuga. Jag bortprioriterade att studsa runt med tanterna och gubbarna på friskis. Det gråa, trista och kalla vädret sa till mig att inte gå utanför dörren idag - Jag lydde blint!
På onsdag får jag finbesök :D då kommer min kära Hanna långväga från Skåne! och på fredag får jag ännu mer finbesök av Felicia, lite mer kortväga från Stockholm. OJ vad mysigt det ska bli :)
Vi ska äta mina hembakade bullar och mandelkubbar.
sen sitter jag och skapar...

RSS 2.0