Uppdatering!

Nu har det inte blivit mycket skrivande på sista tiden! Det är ju lite skamligt.
Men jag kan ju alltid skylla på att jag har väldigt mycket att göra i skolan, på kören, och fritiden är knapp.. facebook är trots allt en stor konkurrent till denna lilla blogg.

Men vad händer då i livet just nu?     JO, det är en vullkan på Island som bubblar och gör så att jag och min kör kanske inte kommer iväg till tävlingen i Bratislava som vi laddat för så länge nu! Men vad ska man göra.. hoppet är det sista som lämnar människan! Tänk vad lätt det hade varit om jag hade känt Bamse, världens starkaste björn! Då hade jag minsann mutat honom, mot några nystekta köttbullar, att lägga i en stenbumlig i den stora vulkanen och så skulle världen än en gång bli räddad! Tyvärr fanns inte hans nummer på eniro!?

Jag försökte idag att hitta på en dans till ett av slutproduktionsnummren, men det slutade med ingenting.. jag lagade en god middag istället...

Igår spelades det och sjöng gjorde vi, på Sundbybergs vis-festival. Det blev väl ok.. härlig stämning var det i alla fall =) bra jobbat klassen!

Visfestivalen i helgen.
Idag cyklade jag på min cykel trots att det är två av sju växlar som inte funkar.. måste väl lämna in den tror jag. Jag är lite snål. NEJ jag menar ekonomisk, kanske jag jag ju be pappa fixa det ;) Pappa är pappan som fixar allt!! (kanske äger han ett par önskestövlar!?)

Nej, no tror jag bestämt att det är dags att poppa popcorn :D

RSS 2.0