Nyinflyttad :D

Det tog En hel dag! den soliga söndagen den 30e maj kördes många väskor mellan Vällingby, Reimersholme, Södertälje och slutligen till Enskededalen.

Istället för mattor, har vi väskor och klänningar. Ska bli mycket spännade att se resultatet ;D men det tar sig! vi har lite planer på olika lösningar.. Allt är som ett stort puzzel :D

Eftersom att stolarna inte anlänt till lägenheten än, så blir det på kinesiskt vis.. sitta på golvet och äta!

Imorse blev det en stooor brunch mitt i havet av grejer!

just nu känns det lite trist att behöva vara inomhus och plocka när det är så otroligt vackert väder ute.. men det kommer ju faktiskt fler dagar som erbjuder sol.

nå väl.. åter till att plocka saker =)


Skolavslutning
Sista dagen för SoT 09-10 att sitta alla i samma klassrum och sjunga den sista uppsjungningen tillsammans.
Ut på gräset vid Rissnes fontän för snacks och sång.Sen vidare hem till Svante på knytislunchbuffé.Sång och intygsutdelning. Mycket härlig stund :)Klassen vandrar vidare hem till Anna där grillen sätts på och festen fortsätter!Kvällen bjöd på drinkar, singstar, och mycket glädje :DTack allihopa för ett fint år! och vi ska ju fortsätta ;)
En ledig dag, innan den sista


Det är mulet. För en gång skull vaknade jag senare än klockan 6! Idag ska man hinna göra allt det som man inte hunnit någon annan dag. Till exempel, fira Hannas födelsedag och kramas lite, laga mat, städa, öva på låtar till konserten och lite annat smått och gott. Undrar just vad jag ska börja med... bädda soffsängen ;PIgår var den en hejdundrande lång dag. Det började med ansökningar av den nya SoT klassen. Det var mycket givande att få sitta med i juryn! men det tog hela dagen. klockan 20.30 åkte vi från skolan, vidare till Sumpan där filmklassen hade visning av sina filmer de gjort genom året. till exempel den här:

http://www.youtube.com/watch?v=Bpj0-fecFLU

(ett sammarbete mellan film och sot)

Vad duktiga de är!!

:)

Ännu en solig dag!

Vaknade av att solen värmde in genom fönstret. Det var dags för lite frukost på balkongen! =) det månste väl vara någonting av det bästa som finns. 1, äta frukost och 2, göra det på balkongen i solsken.

Dagen föjdes av en promenad till Vällingby C och lite fönstershopping. Men jag fyndade! två pocketböcker för 2 kronor! Ja, då kanske man ska lära sig att läsa lite också ;P

Kvällen kommer att erbjuda middag, hemmagjord pannacotta, film, godis, chips och drink, åter igen på ballkongen :)

Men nu när jag har kommit på att jag ska börja skriva lite här igen så kan jag ju passa på att skryta lite... trots askmolnet så kom jag iväg till Bratislava med kören. Tävlade i fyra kategorier och vann allt! Vi fick åter igen Grand Prix - utmärkelsen i europa ;D jäklar vad bra vi är! Nu kommer vi att sjunga på en konsert i St. Jacob k:a den 27e maj, för den som är intresserad!


Snart har vi avslutning på skolan.. tråkigt, roligt?! både och.. igår hade vi lite fest på skolan. Det var fint :) picknik och dans!! underbart!


Och just det, Stampen i onsdags! Livebandskaraoke. Med lite picknik i Tanto innan :)
Sen var det picknik på gräset utanför skolan i fredags. Det blev också en helkväll!
Nu film och popcorn <3

Katarina... skärpning!

Nej, varför det ska gå såå lång tid mellan mina inlägg har jag inget bra svar på. Några undanflykter kan jag ju visserligen komma på, som till exempel har skolans slutprodution stulit mycket av min fritid. Med närmare eftertanke har fritid inte ens existerat på några veckor. MEN nu! nu när den är slutförd och gjort succé, så kan jag slappna av och få ner några rader.

Har varit på båtsemester över Kristihimmelfärd med pappa och syster ute i Stockholms vackra skärgård. Mycket dimma var det, men det är tur att man har en GPS :) en solig dag blev det trots allt! och grillning på hög nivå!
Just nu, de sista dagarna på detta skolår spenderar jag i vällingby hos syster.. =) fint med lite quality-time!

Sorgblandad förtjusning i dessa dagar. Snart splittras vi =/ vart tar vi vägen? alla åt olika håll..

Själv har jag fått jobb på Espresso House :D det kommer bli en höjdare, rätt kvinna på rätt plats!

Imorgon är det picknick och sen livebandskaraoke på Stampen! snart kommer det mera..

tjohoo
RSS 2.0