För mycket att göra, men samtidigt för lite? Hur går det ihop?

När dagarna inte räcker till när man inte har nått på schemat.. vad gör man för fel då?

Man skulle hitta en lägenhet.. (har inte fått nån)

Man skulle komma in på en skola.. (och inte bara få en reservplats)

Man skulle packa och planera inför körtävlingen i Frankrike som går av stapeln på torsdag.. (har jag övat tillräckligt? =/ )

Man skulle hinna med att jobba några timmar för att käna en liten krona.. ( 2 timmar är bättre än 0)

Man skulle söka fast jobb.. eller skulle man vänta ut tiden för att se om man får den där reserv-platsen trots allt? (Blir kallad till arbetsförmedlingsmöten trots att jag vill jobba kvar i min butik! klyvigt!)

Man skulle läsa på lite inför EU-valet.. (mitt första deltagande inom någon form av val. Borde utnyttja mina rättigheter!)

Det känns som att jag har för få fasta ståndpunkter i livet just nu :P till och med min dator är bärbar!
Fast kärleken består =)


Kom nyligen hem från en fantastisk båtsemester över kristehimelfärd. :D det var underbart!
Jag klarade mig från fästingar, men inte Robert. Stackarn.

Pappa fick nog ingen heller, men han fick däremot ta hand om oss dårar under ett antal dagar ;P Tack för det pappa!
Vad gör man när man inte har nått man MÅSTE göra?

När man redan har gjort allt man måste göra, behöver göra och inte har tillräckligt med pengar att göra allt man VILL göra. Vad gör man då?Idag åkte jag till Nadia på lunch och ska svänga förbi jobbet innan jag beger mig av hemmåt.Morgonen spenderade jag inne i Centrum. Jag kände att jag ville ha nått nytt fint klädesplagg att ha på mig, då jag länge gått runt i samma gamla trasor, som det rent utsagt gått hål på :P   Men varför måste det vara så att allt som jag provade kändes fult och fel. Allt utom en tröja för 500 och en klänning för 600. . . .  så när jag blir rik...  :P
Det blev inget inköp. Det kanske fanns en mening med det hela.I helgen blir det jobb och schlagerfestival. Jag sa visserligen till migsjälv för två år sedan att jag aldrig mer skulle titta på den där skiten, men när pappa samtidigt bjuder på mat.. vem kan då säga Nej? ;P
Tror vi att Sverige har en chans till vinst? Nej det kommer som vanligt bli så att alla öststats-länderna röstar på varandra. Jag döper om tävlingen till "Vem har flest vänner och minst kläder  - VINNER!!" Att kunna sjunga eller så är inget krav.. det viktiga är att du ser ut som Idol-Måns och gillar att hålla en mic.
Men vårt svenska bidrag kommer iaf att bjuda på lite "blont" så vi får väl se hur långt vi kan komma på det ;P
Tacka vet jag ABBA i paljettklänningar och Carola i gul overall! Det var tider det! (Var jag ens född?!)Jag kan ju samtidigt passa på att göra reklam för att jag söker lägenhet. Det kan ju vara bra att ha tak över huvet ibland =)
Vet någon nått så vet ni vem jag är ;)

Solen ropar nu. Den säger  " Va sjutton sitter du inne för?! Jag är ju faktiskt inte här varje dag din nöt. Ut med dig och njut av mig!!!"
Hum.. det är väl bäst att jag gör som den säger :D

Vintern raaasat ut..

Nu har det redan hunnit bli maj år 2009! Maj - den månaden i allmenackan där det inte finns några tomma rader. Alla har vi saker på gång. Är det inte inlämningar och tentor, så är det intagningsprov till skolor eller så är det födelsedagsfirande.Men jag har hunnit med en hel del!
Jag har till exempel hunnit fika med Helena  som kom på besök till storstan =)
Sen har jag firat valborg. En riktig höjdare!Sen har vi grillat korv <3Sen har jag följt med på vikingline kryssning och varit ett support och en höger hand till Nadia som tävlat =) håll ögon och öron öppna så kommer det att visas på kanal 5, Ferjan!

och jag har nu gjort  audition till en musikteater folkhögskola.

Lite jobb hinner jag med mellan allt annat skoj jag gör också ;P

Nu ska vi iväg och göra nyttigare saker än att bara vara hemma och sitta vid datorn och tv:n..

TJOHO :D

RSS 2.0