Jag må vara tokig..

.. men får man en biljett till Åre för bara 100 kr så varför inte åka dit? precis! Så det gjorde jag också.
5 underbara dagar utan skidåkning. Men tog jag några bilder med kameran jag släpat på? nej det gjorde jag ju inte. Jag antar att jag var upptagen med annat.
Nu känns det inte lika långt kvar till nästa söndag.Vår vår vår - snart är det sommar också och jag är en glad prick =)

13e April

Detta är inte en dag som alla andra dagar.. Det är min fars 52 födelsedag =) Grattis pappa!!Tyvärr så har det blivit lite mer av det gråa på himlen just idag, varför vet ingen, men tråkigt kan man tycka. Jag fick lite av den där söndagsångesten man kan få.. trots att det är måndag, men den är ju röd, så det blir ju som en söndag trots allt..Ny duschad och halvklädd beskådar jag min (än så länge, fortfarande) lägenhet och inser att den behöver (återigen) ett litet lyft, av saker från golvet. Jag behöver nån som säger "Katarina.. nu är det Nog!"   Den röda ängeln på min vänstra axel får liksom övertaget över den vita.. ofta när det gäller sånna saker :P Jag måste ta ett snack med dem båda!Nu är det också bara 13 dagar kvar tills jag får en kram :D hurra!!Och med den lilla glada signaturen bjuder jag på en vårbild och tar mig ett äpple innan jag åker på kalas


Ha det gott =)

Kärleken kommer med våren, eller hur var det?

Solen skiner och har gjort i flera dagar i sträck nu! Nästan så man inbillarsig att man fått lite färg på kinderna.. eller vänta, det kan också iofs bero på att jag har lite släng av feber :P

Nu när mina matlimpor står i ugnen och de visar klimatförändrings tips på tv kan jag inte annat än drömma mig bort lite.
Först kom jag att tänka på årets första "sommarglass" som jag avnjöt idag efter jag varit på coop och handlat lite. Det blev en Daimstrut. Det är en klar topp 2! MEN vad som förvånade mig var att de nu har blivit dyrare OCH mindre.. för mig går det inte riktigt jämt ut.. betalar man mer, ska man också få mer. Så tycker jag!
Men den  var iaf lika god =)

Tänk om man kunde transportera sig genom telepati! Undrar just hur många år det kommer ta innan det blir verklighet?
Just nu skulle det inte vara helt fel om det fanns. När sj inte släpper tillräckligt många tågbiljetter.. :P

Idag pyntade jag mitt snodda påskris med fem gula fjädrar och en blå. Så att påskharen vet att han är välkommen hit också.

äsch jag kommer inte på nått vättigt att skriva just nu.. så varför försöker jag ens? :P

Jag saknar min andra hälft.. vill du komma hem snart?!

hej hopp! Nu är limporna klara och dags att äta middag =)

RSS 2.0