Ännu en Hemma-Dag

• I helgen hann jag träffa många som jag ville hinna träffa innan jag far. Det var Pappa, som kom hit till Gävle för första gången sen vi flyttade hit :) Det blev en sen middag och vin in på småtimmarna. Eller kanske blev det midnatt?! ja, i vilket fall ganska sent eftersom vi skulle upp ganska tidigt på lördagen.
Vi packade ihop oss själva och blommorna i bilen och körde iväg väster ut. Sen norr ut. Slut destionation: Vikarbyn, eller som vi kallar det; Fikarbyn. Namnet får tala för sig själv ;)
Jag har påtat i trädgården med min farmor, och Micke har slipat träbitar i garaget med pappa och Bertil.... steriotypiskt kanske :P Det kanske inte spelar så stor roll när man faktiskt får välja själv vad man tycker är kul och vill göra.
Självklart hade jag med min kamera för att dokumentera den vakra miljön vid siljan, men kom jag ihåg att ta fram den då? NEJ såklart inte. Vi fikade helatiden istället.. klart man blir distraherad ;P
Södagen bjöd på fika först på Engelbrekt (en ångbåt i Leksand) sen i Engelsfors (landstället mellan Falun och Hofors). Där fick jag krama om både min mor, Gustaf och Margit! vilken lyckad helg :)
Söndagkvällen avslutades på ica maxi i Gävle 40 minuter innan stängning. Vi missade lite saker.. men så kan det gå.
Jag samlade ihop lite rester från helgen. Hemgjorda köttbullar från farmor och potatis från mamma. Nu ska jag strax gå och göra lite potatismos :) •

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0