Vad gör man när man inte har nått man MÅSTE göra?

När man redan har gjort allt man måste göra, behöver göra och inte har tillräckligt med pengar att göra allt man VILL göra. Vad gör man då?Idag åkte jag till Nadia på lunch och ska svänga förbi jobbet innan jag beger mig av hemmåt.Morgonen spenderade jag inne i Centrum. Jag kände att jag ville ha nått nytt fint klädesplagg att ha på mig, då jag länge gått runt i samma gamla trasor, som det rent utsagt gått hål på :P   Men varför måste det vara så att allt som jag provade kändes fult och fel. Allt utom en tröja för 500 och en klänning för 600. . . .  så när jag blir rik...  :P
Det blev inget inköp. Det kanske fanns en mening med det hela.I helgen blir det jobb och schlagerfestival. Jag sa visserligen till migsjälv för två år sedan att jag aldrig mer skulle titta på den där skiten, men när pappa samtidigt bjuder på mat.. vem kan då säga Nej? ;P
Tror vi att Sverige har en chans till vinst? Nej det kommer som vanligt bli så att alla öststats-länderna röstar på varandra. Jag döper om tävlingen till "Vem har flest vänner och minst kläder  - VINNER!!" Att kunna sjunga eller så är inget krav.. det viktiga är att du ser ut som Idol-Måns och gillar att hålla en mic.
Men vårt svenska bidrag kommer iaf att bjuda på lite "blont" så vi får väl se hur långt vi kan komma på det ;P
Tacka vet jag ABBA i paljettklänningar och Carola i gul overall! Det var tider det! (Var jag ens född?!)Jag kan ju samtidigt passa på att göra reklam för att jag söker lägenhet. Det kan ju vara bra att ha tak över huvet ibland =)
Vet någon nått så vet ni vem jag är ;)

Solen ropar nu. Den säger  " Va sjutton sitter du inne för?! Jag är ju faktiskt inte här varje dag din nöt. Ut med dig och njut av mig!!!"
Hum.. det är väl bäst att jag gör som den säger :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0