Ännu en annan blogg!

Att den här dagen skulle komma, tror jag inte att någon kunde förestalla sig. Inte ens jag själv. Men ni sitter jag har i alla fall och skriver en Blogg.

Klockan är morgon och jag sitter hos min kompis inne i kalla San Francisco. När jag inte hade nagra planer för helgen, sa bestamde jag mig för att hälsa pa min gamle vän. Vi var på krogrunda! Vi hamnade på alla möjliga stallen, till exempel en liten bar dar alla udda/alternativa manniskor samlades och samtalade över ett eller två glas vin då konversationerna blev avbrutna med jamna mellanrum av mexikanska trubadurer.
Vi begav oss vidare till nästa ställe som var en lesbisk bar. En av två, i hela San Francisco.. och sen såklart en gey club!En mexikansk sådan. Vidare efter det hamnade vi pa en HipHop club för mer dans. Och sist men absolut inte minst besökte vi en caribiansk club där vi dansade så att svetten rann (vilket iofs inte är någon bedrift när man heter Katarina Hälleberg).  Tack Alex för en Kanoon kul kväll :D

Men, åter tillbaka ang att jag faktiskt har skaffat mig en blogg. "Varför inte?"  tänkte jag efter att med mycket Om, och Men blivit övertalad av min vän Johan som slutade upp med att starta upp en lika så.
Men den stora fågan är ju faktisk vad jag ska fylla en sida med för slags innehåll, jag som inte ens är bra på att skriva. Men, den som läsa får det, för det är gratis, och gratis är alltid gott.
Nu hoppas jag pa gratis frukost och en ny och händelserik dag inne i den stora staden San Francisco.
Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0